News Flash:

Ciorba de dovlecei cu carne

1 August 2011
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecei cu carne
Ingrediente: carne de pui 2 dovlecei 4 rosii 2 cartofi 1 morcov 1 ardei gras 2 cepe 3 tije de telina o mana de mazare proaspata ardei iute bors magic o legatura leustean sare piper Mod de preparare: Se pune carnea la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa la foc domol. Cand este aproape fiarta, se pun legumele curatate, spalate si taiate in cubulete. Cand si acestea sunt fierte, se adauga rosiile oparite in prealabil si decojite, cateva feliute de ardei iute si borsul. Se potriveste cu sare si piper, se mai lasa sa fiarba 5 minute si se opreste focul. La final se adauga leusteanul tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

telina ardei gras somon nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1617 viz    0 com
3549 viz    0 com
1117 viz    0 com
995 viz    0 com
1006 viz    0 com
1048 viz    0 com
988 viz    0 com
938 viz    0 com
1120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016951 (s)