News Flash:

Ciorba de dovlecei cu carne

1 August 2011
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecei cu carne
Ingrediente: carne de pui 2 dovlecei 4 rosii 2 cartofi 1 morcov 1 ardei gras 2 cepe 3 tije de telina o mana de mazare proaspata ardei iute bors magic o legatura leustean sare piper Mod de preparare: Se pune carnea la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa la foc domol. Cand este aproape fiarta, se pun legumele curatate, spalate si taiate in cubulete. Cand si acestea sunt fierte, se adauga rosiile oparite in prealabil si decojite, cateva feliute de ardei iute si borsul. Se potriveste cu sare si piper, se mai lasa sa fiarba 5 minute si se opreste focul. La final se adauga leusteanul tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina ardei gras somon nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1656 viz    0 com
3601 viz    0 com
1247 viz    0 com
1029 viz    0 com
1042 viz    0 com
1088 viz    0 com
1025 viz    0 com
979 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017363 (s)