News Flash:

Ciorba de dovlecei cu carne

1 August 2011
1389 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecei cu carne
Ingrediente: carne de pui 2 dovlecei 4 rosii 2 cartofi 1 morcov 1 ardei gras 2 cepe 3 tije de telina o mana de mazare proaspata ardei iute bors magic o legatura leustean sare piper Mod de preparare: Se pune carnea la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa la foc domol. Cand este aproape fiarta, se pun legumele curatate, spalate si taiate in cubulete. Cand si acestea sunt fierte, se adauga rosiile oparite in prealabil si decojite, cateva feliute de ardei iute si borsul. Se potriveste cu sare si piper, se mai lasa sa fiarba 5 minute si se opreste focul. La final se adauga leusteanul tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina ardei gras somon nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1706 viz    0 com
3679 viz    0 com
1368 viz    0 com
1061 viz    0 com
1103 viz    0 com
1118 viz    0 com
1049 viz    0 com
997 viz    0 com
1177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023380 (s)