News Flash:

Ciorba de dovlecei

5 Iunie 2012
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecel
Ingrediente:

2 dovlecei potriviti
2 fire ceapa verde
1 pastarnac
2 linguri orez
1 radacina de patrunjel
1 ardei gras rosu
1 morcov
4 rosii coapte
2 linguri bors magic
3 litri apa
leustean
patrunjel
ulei
sare


Mod de preparare:


Ceapa am tocata marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjelul le-am dat prin razatoarea mare si am  taiat si cateva rondele. Am adaugat si radacinoasele peste ceapa inmuiata putin, iar la urma am pus si ardeiul tocat. Am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat 3 litri de apa calduta, adaugand 1 lingura de sare.
Am lasat sa fiarba cca 30 minute. Am adaugat dovlecelul curatat si taiat bucati si orezul si am mai lasat cateva minute. Intre timp am oparit rosiile, le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Le-am adaugat si pe acestea in ciorbita. Cand toate legumele au fost fierte am adaugat borsul si verdeata tocata marunt, am portivit de sare si am oprit focul.
Ciorba de dovlecel pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei ceapa verde pastarnac orez ardei gras morcov rosii bors magic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1349 viz    0 com
2912 viz    0 com
2282 viz    0 com
1532 viz    0 com
1351 viz    0 com
1986 viz    0 com
1386 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018907 (s)