News Flash:

Ciorba de dovlecei

30 Iunie 2011
2375 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecei
Ingrediente: 4 dovlecei tineri 2 cepe mijlocii 1 legatura ceapa verde 4 rosii mari 2 ardei grasi mijlocii marar verde Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se spala bine, apoi se taie cubulete si se pun la fiert in 2,5 liti de apa cu sare, timp de 15 minute. Se curata ceapa de coaja, se spala, dupa care se taie marunt si se adauga in apa cand aceasta incepe sa fiarba. Se decojesc rosiile si se taie cubulete, se curata ardeii de seminte si se taie patratele, iar ceapa verde se toaca inele. Dupa aproximativ 15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba, se adauga in supa ingredientele de mai sus. Dupa ce a fiert totul, se ia vasul de pe foc, se adauga sare si piper dupa gust si marar verde tocat. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina ovaz almette rosii marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1690 viz    0 com
2561 viz    0 com
927 viz    0 com
1207 viz    0 com
1277 viz    0 com
1295 viz    0 com
1266 viz    0 com
1258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017097 (s)