News Flash:

Ciorba de curcan cu dressing de smantana - Ca la bunica acasa

20 Septembrie 2017
196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de curcan
maruntaie (pipota, inima, spate, gat, cap)
2 cepe
1 morcov
1 ardei gras
jumatate telina
3 rosii
1 lingura pasta de rosii
1 l bors proaspat
1-2 linguri ulei
sare
verdeata (patrunjel si leustean)

Pentru taitei:
1 ou
1 ceasca cu faina
sare

Pentru dressing:
smantana
ardei iute

Mod de preparare:

Facem un aluat de taitei din ingredientele date si intindem foaie. Taiem taitei cat mai subtiri si-i lasam la uscat, rasfirati pe o coala. Spalam bine carnea si o punem la fiert in apa rece. Avem grija, cand da in fiert, sa adunam toata spuma formata. Cand carnea a fiert pe jumatate punem legumele tocate cubulete, sarea, acoperim si lasam sa fiarba.
Separat dam rosiile pe razatoare si le adaugam spre final in ciorba impreuna cu pasta de rosii si uleiul. Punem taiteii (cernuti neaparat, se eliminam bine surplusul de faina) si dupa 5 minute si borsul fiert separat. Potrivim de gust, adaugam ce mai trebuie, dupa gust si la final punem verdeata tocata marunt, oprim focul si punem capacul. Se serveste cu o ploaie de leustean verde, smantana si un ardei iute!

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018344 (s)