News Flash:

Ciorba de crenvursti

24 August 2011
2484 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de crenvursti
Ingrediente: 400 g crenvursti 1 ceapa mare 1 morcov 1 ardei 2 cartofi ½ dovlecel 200 g smantana 1 galbenus sare piper patrunjel Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt, morcovul si ardeiul cubulete si se calesc in putin ulei, apoi se adauga 1-1.5 l apa. Se fierbe 20 minute la foc mediu. Dupa aceea se adauga cartofii si dovlecelul taiate cubulete si se mai fierb 10 minute. Crenvurstii se fierb in apa, 5-7 minute, la foc mediu, apoi se scot si se lasa sa se raceasca. Cand sunt reci se taie bucatele si se adauga in ciorba. Se fierbe totul pana cand legumele sunt bine patrunse. Smantana se amesteca cu galbenusul si condimente si se adauga cate un polonic de ciorbita, amestecand incontinuu pana ajunge la temperatura ciorbei din oala. Focul se da la mic si se pune amestecul cu smantana invartind cu lingura incontinuu. Se da intr-un clocot si se opreste focul. Se condimenteaza, se asezoneaza cu patrunjel verde tocat si se acreste dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortellini fasole ceapa smantana dovlecel patrunjel cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1698 viz    0 com
6063 viz    0 com
3044 viz    0 com
3532 viz    0 com
1343 viz    0 com
1215 viz    0 com
2841 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024847 (s)