News Flash:

Ciorba de crap II

20 Septembrie 2011
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de crap II
Ingrediente: 6 bucati de crap 3 linguri de orez patrunjel tocat 1 l bors 2 l apa plata zarzavat pentru supa (morcov, pastarnac, telina) sare Mod de preparare: Morcovul, telina si pastarnacul se taie cubulete si se pun sa fiarba in apa plata. Se adauga si orezul. Crapul se curata, se taie bucati si se adauga in oala atunci cand zarzavaturile sunt aproape fierte. Se ia spuma si se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cand este fiert, se adauga borsul (fiert separat) si se mai lasa sa dea in clocot. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia delikat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022679 (s)