News Flash:

Ciorba de crap cu foi de dafin

3 Octombrie 2011
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de crap cu foi de dafin
Ingrediente: 1,5 kg crap 100 ml smantana 200 g ceapa rosie boia dulce 2 foi de dafin zeama de lamaie sare Mod de preparare: Pestele se spala, se curata si se taie bucati care se fierb in apa plata cu sare timp de o ora si jumatate. se adauga apoi ceapa taiata rondele si se mai fierbe 30 de minute.  Se acreste apoi cu zeama de lamaie si se drege cu smantana. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana boia retete vegetariene gogosar sos marinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1102 viz    0 com
1253 viz    0 com
1528 viz    0 com
915 viz    0 com
3153 viz    0 com
1906 viz    0 com
1197 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016670 (s)