News Flash:

Ciorba de crap cu foi de dafin

3 Octombrie 2011
973 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de crap cu foi de dafin
Ingrediente: 1,5 kg crap 100 ml smantana 200 g ceapa rosie boia dulce 2 foi de dafin zeama de lamaie sare Mod de preparare: Pestele se spala, se curata si se taie bucati care se fierb in apa plata cu sare timp de o ora si jumatate. se adauga apoi ceapa taiata rondele si se mai fierbe 30 de minute.  Se acreste apoi cu zeama de lamaie si se drege cu smantana. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smantana boia retete vegetariene gogosar sos marinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1012 viz    0 com
1083 viz    0 com
1409 viz    0 com
822 viz    0 com
2810 viz    0 com
1361 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016012 (s)