News Flash:

Ciorba de crap

5 August 2011
1510 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de crap
Ingrediente: 2 buc. crap morcov ceapa patrunjel orez verdeata Mod de preparare: Legumele se taie marunt si se pun la fiert, adaugand putin orez ales si spalat. Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati potrivite. Cand legumele sunt aproape fierte, se pune si pestele in oala si se lasa sa fiarba la foc potrivit, apoi se adauga sare dupa gust. Spre final se pune borsul fiert deoparte si strecurat, precum si verdeata taiata marunt. Se tine sa mai dea un clocot. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia fasole patrunjel garnitura delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1103 viz    0 com
1913 viz    0 com
980 viz    0 com
1378 viz    0 com
1066 viz    0 com
983 viz    0 com
1072 viz    0 com
1076 viz    0 com
1037 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023851 (s)