News Flash:

Ciorba de costita si fasole

16 Noiembrie 2011
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de costita si fasole
Ingrediente: o bucata costita afumata 500 g fasole boabe 2 morcovi 1 ceapa tarhon pasta de rosii putin otet Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat cateva ore. Apoi se fierbe in apa cu sare. Separat se pune apa la fiert. Se spala si se taie costita, dupa care se pune la fiert. Se adauga ceapa si fasolea prefiarta. Cand si fasolea si costita sunt aproape gata, se adauga morcovii rasi. Se potriveste de sare si tarhon. Se pune o lingurita de otet de pe tarhon. Intr-o cratita se amesteca 2 linguri pasta de rosii cu 2 linguri faina si se pun treptat zeama de la ciorba. Se lasa sa fiarba, iar apoi se toarna peste ciorba. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mujdei morcovi sos worcestershire otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1023 viz    0 com
872 viz    0 com
1461 viz    0 com
911 viz    0 com
1311 viz    0 com
1080 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016432 (s)