News Flash:

Ciorba de costita si fasole

16 Noiembrie 2011
944 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de costita si fasole
Ingrediente: o bucata costita afumata 500 g fasole boabe 2 morcovi 1 ceapa tarhon pasta de rosii putin otet Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat cateva ore. Apoi se fierbe in apa cu sare. Separat se pune apa la fiert. Se spala si se taie costita, dupa care se pune la fiert. Se adauga ceapa si fasolea prefiarta. Cand si fasolea si costita sunt aproape gata, se adauga morcovii rasi. Se potriveste de sare si tarhon. Se pune o lingurita de otet de pe tarhon. Intr-o cratita se amesteca 2 linguri pasta de rosii cu 2 linguri faina si se pun treptat zeama de la ciorba. Se lasa sa fiarba, iar apoi se toarna peste ciorba. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mujdei morcovi sos worcestershire otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

987 viz    0 com
847 viz    0 com
1417 viz    0 com
872 viz    0 com
1248 viz    0 com
1046 viz    0 com
1032 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1857 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023728 (s)