News Flash:

Ciorba de costita si fasole

16 Noiembrie 2011
906 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de costita si fasole
Ingrediente: o bucata costita afumata 500 g fasole boabe 2 morcovi 1 ceapa tarhon pasta de rosii putin otet Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat cateva ore. Apoi se fierbe in apa cu sare. Separat se pune apa la fiert. Se spala si se taie costita, dupa care se pune la fiert. Se adauga ceapa si fasolea prefiarta. Cand si fasolea si costita sunt aproape gata, se adauga morcovii rasi. Se potriveste de sare si tarhon. Se pune o lingurita de otet de pe tarhon. Intr-o cratita se amesteca 2 linguri pasta de rosii cu 2 linguri faina si se pun treptat zeama de la ciorba. Se lasa sa fiarba, iar apoi se toarna peste ciorba. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mujdei morcovi sos worcestershire otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

950 viz    0 com
802 viz    0 com
1383 viz    0 com
839 viz    0 com
1213 viz    0 com
1013 viz    0 com
970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015062 (s)