News Flash:

Ciorba de conopida cu taietei

9 Iunie 2011
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de conopida cu taietei
Ingrediente: 1 conopida medie 1 ardei gras rosu 2 morcovi 1 pastarnac 150 g telina 1 ceapa mare 2 cuiburi de taietei sare patrunjel verde tocat marunt 150 ml suc de rosii 200 ml smantana lichida 4 litri de apa ulei Mod de preparare: Curatam conopida de frunze si o spalam bine. Rupem conopida in buchetele potrivit de mici. Curatam si spalam legumele si zarzavaturile. Ardeiul gras il taiem cubulete mici. Unul din morcovi il putem taia rondele, pentru aspect, celalalt morcov, pastarnacul si telina le taiem cubulete. Ceapa o taiem marunt. Intr-o cratita punem putin ulei, adaugam ceapa si o lasam la calit pana devine sticloasa. Adaugam apoi ardeiul gras, amestecam si il lasam la calit 2-3 minute. Urmeaza sa adaugam apoi toate celelalte zarzavaturi, amestecam si lasam la calit 5-8 minute. Dupa ce am calit si zarzavaturile, adaugam apa (puteti pune 3 litri de apa pentru inceput, apoi pe timp ce mai scade, puteti completa cu celalalt litru ramas). Adaugam si sarea, dupa gust, si lasam sa fiarba 30 minute. Dupa 30 minute de fiert, adaugam sucul de rosii si amestecam. Punem si buchetelele de conopida si mai lasam la fiert 20 -25 minute. Cand conopida este fiarta adaugam taieteii, mai lasam 5 minute sad ea in clocot. Dupa cele cinci minute, tragem oala de pe foc, adaugam smantana lichida si amestecam. Adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si ciorbita este gata de servit. sursa articol: http://gourmandine.ro sursa fotografie: http://gourmandine.ro/
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida smantana lichida dovlecei italieni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8382 viz    0 com
1038 viz    0 com
984 viz    0 com
1112 viz    0 com
933 viz    0 com
1324 viz    0 com
1022 viz    0 com
1827 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020083 (s)