News Flash:

Ciorba de conopida cu cartofi

9 Aprilie 2019
317 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: 2 buchete de conopida, 3 morcovi medii, 2 cepe medii, 4 cartofi medii, 1 ardei gras mediu, 1 telina (radacina), 1 radacina de patrunjel, 30 ml. ulei vegetal, busuioc, 1 legatura de marar, sare si piper otet sau zeama de lamaie pentru inacrit (se poate inacri si cu bors, daca preferati)

Mod de preparare:
Conopida se taie in bucatele mai mici si se lasa la fiert 10 minute (nu este nevoie maimult, o scoatem pe o farfurie, si adaugam restul legumelor taiate cubulete, respectiv rondele (morcovii). Cand au fiert, adaugam sare si piper dupa gust, busuioc, si zeama de varza sau zeama de lamaie. Daca folositi bors sau zeama de varza trebuie fierte in prealabil).
Cand ciorba prinde o consistenta medie si cartofii incep sa lase o culaore alba zemii, se adauga verdeata si se acopera cu un capac 10 minute pentru a se combina aromele. O reteta simpla si foarte asnatoasa pentru post.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014161 (s)