News Flash:

Ciorba de cocos cu rosii cherry

27 Februarie 2014
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 cocos crescut la curte
2 cepe micute
1 morcov
1 ardei verde
2 maini rosii cherry de la congelator
1/2 cescuta orez
250 ml suc de rosii facut in casa
200 ml pasta de corcoduse
sare
patrunjel

Mod de preparare:

Am portionat cocosul, dand deoparte pulpele si pieptul, pe care le-am folosit la o fripturica. Restul bucatilor le-am portionat si le-am pus la fiert in cca 4 litri apa. Am lasat sa fiarba cca jumatate de ora, luand spuma care s-a format. Intre timp am curatat si tocat cepele, morcovul si ardeiul verde, pe care le-am adaugat in zeama. Cand zarzavatul a fiert, am adaugat orezul, lasand cca 10 minute.
Am pus apoi sucul de rosii si rosiile cherry si am lasat inca vre-o 15-20 de minute, apoi am acrit cu pasta de corcoduse. Am lasat-o cateva clocote, apoi am adaugat patrunjelul tocat. Am potrivit de sare si am oprit focul.

Ciorba de cocos recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorba retete carne ciorba cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1640 viz    0 com
1883 viz    0 com
5536 viz    0 com
2810 viz    0 com
1264 viz    0 com
1495 viz    0 com
1747 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016375 (s)