News Flash:

Ciorba de ciuperci

14 Decembrie 2011
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de ciuperci
Ingrediente: 600 g ciuperci proaspete 5 fire ceapa verde 3 linguri orez 1 conserva rosii bucati in bulion morcovi ardei brocolli conopida vanata taitei subtiri vegeta de legume leustean patrunjel bors de legume piper sare Mod de preparare: Prima data se spala, se curata si se taie cubulete legumele. Apoi se spala, se curata si se taie marunt jumatate din ciuperci. Restul se taie rondele. Se calesc in putin ulei legumele si ciupercile taiate marunt. Dupa cateva minute se adauga orezul, ciupercile rondele, apa, se potriveste de vegeta, sare si piper, se acopera oala si se lasa in jur de 30 de minute, la foc potrivit. Se pun apoi rosiile taiate si se mai lasa pe foc. Cand legumele sunt inmuiate bine, se adauga borsul prefiert. Cu 5 minute inainte de a opri focul se pun taiteii. Se serveste cu leustean si patrunjel presarate. Cine doreste, poate pune si smantana. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci retete vegetariene almette delikat branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1207 viz    0 com
2389 viz    0 com
1057 viz    0 com
1900 viz    0 com
1119 viz    0 com
2181 viz    0 com
1136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016567 (s)