News Flash:

Ciorba de ciolan afumat

23 August 2011
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de ciolan afumat
Ingrediente: 1 ciolan afumat 2 morcovi 200 gr ardei 2 cepe 3 cartofi mai mari 50 gr orez 50 ml ulei 3 galbenusuri 400 ml smantana 50 ml otet 1 lingurita tarhon sare Mod de preparare: Ciolanul afumat se pune la fiert in 3 l apa. Dupa ce a fiert, se desprinde carnea de pe os si se taie bucatele. Supa se strecoara si se pune deoparte. Morcovii se taie rondele sau cubulete, ceapa se taie marunt, la fel si ardeii. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pune la incins uleiul. In acesta se calesc morcovii, ceapa si ardeii, Spre final se pune si orezul spalat, dupa care se caleste inca 1 minut. Se stinge cu supa in care a fiert ciolanul afumat, se adauga carnea taiata si cartofii taiati cubulete si se lasa pe foct pana sunt fierti si cartofii. Se adauga sare daca mai e nevoie, se pun cei 50 ml otet si se drege cu trei galbenusuri amestecate cu 400 ml smantana. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote, se presara cu 1 lingurita tarhon si se acopera oala cu un capac. Se serveste fierbinte. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://foarteiute.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kaizer morcovi ardei delikat smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1871 viz    0 com
1146 viz    0 com
1133 viz    0 com
1887 viz    0 com
1670 viz    0 com
1341 viz    0 com
4172 viz    0 com
1171 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010767 (s)