News Flash:

Ciorba de ciolan afumat

23 August 2011
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de ciolan afumat
Ingrediente: 1 ciolan afumat 2 morcovi 200 gr ardei 2 cepe 3 cartofi mai mari 50 gr orez 50 ml ulei 3 galbenusuri 400 ml smantana 50 ml otet 1 lingurita tarhon sare Mod de preparare: Ciolanul afumat se pune la fiert in 3 l apa. Dupa ce a fiert, se desprinde carnea de pe os si se taie bucatele. Supa se strecoara si se pune deoparte. Morcovii se taie rondele sau cubulete, ceapa se taie marunt, la fel si ardeii. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pune la incins uleiul. In acesta se calesc morcovii, ceapa si ardeii, Spre final se pune si orezul spalat, dupa care se caleste inca 1 minut. Se stinge cu supa in care a fiert ciolanul afumat, se adauga carnea taiata si cartofii taiati cubulete si se lasa pe foct pana sunt fierti si cartofii. Se adauga sare daca mai e nevoie, se pun cei 50 ml otet si se drege cu trei galbenusuri amestecate cu 400 ml smantana. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote, se presara cu 1 lingurita tarhon si se acopera oala cu un capac. Se serveste fierbinte. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://foarteiute.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kaizer morcovi ardei delikat smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1919 viz    0 com
1185 viz    0 com
1161 viz    0 com
1926 viz    0 com
1706 viz    0 com
1379 viz    0 com
4618 viz    0 com
1207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012829 (s)