News Flash:

Ciorba de ciocanele cu fidea

22 Iunie 2011
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de ciocanele cu fidea
Ingrediente: 5-6 ciocanele 2 cartofi 1 ardei gras 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac telina dovlecel 1 pachet de fidea rollton 2 cuburi Knorr de gaina bors bulion patrunjel verde leustean Mod de preparare: Se parlesc pulpele si se lasa sa fiarba putin cat sa iasa sangele. Apoi se schimba apa. Legumele se curata, se spala si se adauga peste ciocanele impreuna cu cuburile de Knorr de gaina. Cand toate au fiert, se pune bulionul, borsul si se mai lasa cam 10 minute. Se ia de pe foc si se pune fideaua rollton, patrunjelul si leusteanul taiate marunt. Apoi se acopera cu un capac pentru a lua aroma. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fidea rollton taitei patrati bulion vin ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2017 viz    0 com
1051 viz    0 com
1055 viz    0 com
1104 viz    0 com
1134 viz    0 com
2256 viz    0 com
2562 viz    0 com
1641 viz    0 com
2975 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018605 (s)