News Flash:

Ciorba de ciocanele cu fidea

22 Iunie 2011
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de ciocanele cu fidea
Ingrediente: 5-6 ciocanele 2 cartofi 1 ardei gras 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac telina dovlecel 1 pachet de fidea rollton 2 cuburi Knorr de gaina bors bulion patrunjel verde leustean Mod de preparare: Se parlesc pulpele si se lasa sa fiarba putin cat sa iasa sangele. Apoi se schimba apa. Legumele se curata, se spala si se adauga peste ciocanele impreuna cu cuburile de Knorr de gaina. Cand toate au fiert, se pune bulionul, borsul si se mai lasa cam 10 minute. Se ia de pe foc si se pune fideaua rollton, patrunjelul si leusteanul taiate marunt. Apoi se acopera cu un capac pentru a lua aroma. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fidea rollton taitei patrati bulion vin ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1889 viz    0 com
943 viz    0 com
905 viz    0 com
1011 viz    0 com
992 viz    0 com
1993 viz    0 com
2417 viz    0 com
1516 viz    0 com
2823 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013293 (s)