News Flash:

Ciorba de cartofi si dovlecei

18 Iulie 2011
4800 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi si dovlecei
Ingrediente: 1 kg cartofi 2 dovlecei micuti 1 ceapa mare 2 rosii 2 morcovi 1 ardei patrunjel verde marar leustean 2 linguri pasta de tomate fidea bors acru sare piper Mod de preparare: Se curata cartofii, dovleceii si se spala. Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat, dovleceii taiati cubulete. Se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de tomate si se amesteca. Se adauga rosiile tocate, cartofi taiatii, apa si se lasa sa fiarba. Cand incepe sa fiarba, se adauga mararul si leusteanul tocat. Cand au fiert cartofii, se adauga borsul, sare, piper dupa gust si se lasa sa mai fiarba 2-3 clocote. Dupa aceea se adauga fideaua. Se acopera oala cu un capac si se opreste focul. Se adauga patrunjelul tocat, se lasa 10-15 minute, dupa care se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ovaz patrunjel verde ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1075 viz    0 com
976 viz    0 com
2041 viz    1 com
1331 viz    0 com
1068 viz    0 com
1489 viz    0 com
1416 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013847 (s)