News Flash:

Ciorba de cartofi si copanele

25 August 2011
4010 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi si copanele
Ingrediente: 4 copanele 4 cartofi 2 cepe 2 morcovi patrunjel verde marar verde 1 ardei 1 rosie leustean verde 2 linguri pasta de tomate bors acru taitei de casa sare piper Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se lasa sa se caleasca putin, apoin se pune pasta de tomate si se amesteca. Se adauga apa si carnea. Cand incepe sa fiarba se pun cartofii curatati si taiati, mararul, leusteanul tocat. Dupa ce a fiert carnea, se adauga taiteii si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se adauga borsul, sare, piper dupa gust, se mai lasa sa fiarba 2 minute, apoi se opreste focul si se presara patrunjelul tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi patrunjel verde supa vegetala ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
1615 viz    0 com
2159 viz    1 com
1151 viz    0 com
1107 viz    0 com
5175 viz    0 com
1378 viz    0 com
1209 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017173 (s)