News Flash:

Ciorba de cartofi cu sos romanesc

14 Decembrie 2011
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi cu sos romanesc
Ingrediente: 700-800 g cartofi 80 g smantana 25 g faina o ceapa 3 linguri de ulei bors zeama de castraveti zeama de lamaie boia sau pasta de ardei leustean tarhon patrunjel sare Mod de preparare: Mai intai se pune la incins uleiul, apoi se adauga in oala ceapa ras fin. Se lasa asa in jur de jumatate de minut. Dupa aceea se pune boiaua sau pasta de ardei, se  amesteca bine si se stinge cu apa. Cand incepe sa clocoteasca se pun cartofii taiati cubulete. In momentul in care au fiert se adauga faina diluat cu apa rece, acreala si putina apa si se drege de sare. Dupa cateva clocote se ia de pe foc Se serveste cu smantana.   sursa fotografie: afacerimures.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene smantana faina vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2006 viz    0 com
3246 viz    0 com
1662 viz    0 com
1134 viz    0 com
1076 viz    0 com
2708 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017866 (s)