News Flash:

Ciorba de cartofi cu lapte batut

3 Mai 2011
5375 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi cu lapte batut
Ingrediente: 400 gr cartofi rosii 1 telina mica 2 morcovi mici 1 pastarnac 1 radacina patrunjel 1 legatura marar 800 ml lapte batut sare piper verde Mod de preparare: Se curata toate ingredientele si se taie in bucati potrivite pentru ciorba. Intr-o oala cu apa si sare se pune la fiert telina, pastarnacul, morcovii, patrunjelul, iar cand sunt aproape fierte, se adauga si cartofii cubulete. In ultimele 2-3 minute pe foc se adauga laptele batut, sare si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina passata marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1195 viz    0 com
1167 viz    0 com
3173 viz    0 com
1206 viz    0 com
1659 viz    0 com
1420 viz    0 com
1649 viz    0 com
1185 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018892 (s)