News Flash:

Ciorba de cartofi cu lapte batut

3 Mai 2011
5671 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi cu lapte batut
Ingrediente: 400 gr cartofi rosii 1 telina mica 2 morcovi mici 1 pastarnac 1 radacina patrunjel 1 legatura marar 800 ml lapte batut sare piper verde Mod de preparare: Se curata toate ingredientele si se taie in bucati potrivite pentru ciorba. Intr-o oala cu apa si sare se pune la fiert telina, pastarnacul, morcovii, patrunjelul, iar cand sunt aproape fierte, se adauga si cartofii cubulete. In ultimele 2-3 minute pe foc se adauga laptele batut, sare si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina passata marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1230 viz    0 com
1213 viz    0 com
3251 viz    0 com
1253 viz    0 com
1697 viz    0 com
1466 viz    0 com
1698 viz    0 com
1223 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015325 (s)