News Flash:

Ciorba de cartofi cu lapte batut

3 Mai 2011
4944 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi cu lapte batut
Ingrediente: 400 gr cartofi rosii 1 telina mica 2 morcovi mici 1 pastarnac 1 radacina patrunjel 1 legatura marar 800 ml lapte batut sare piper verde Mod de preparare: Se curata toate ingredientele si se taie in bucati potrivite pentru ciorba. Intr-o oala cu apa si sare se pune la fiert telina, pastarnacul, morcovii, patrunjelul, iar cand sunt aproape fierte, se adauga si cartofii cubulete. In ultimele 2-3 minute pe foc se adauga laptele batut, sare si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina passata marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1130 viz    0 com
1046 viz    0 com
3073 viz    0 com
1151 viz    0 com
1614 viz    0 com
1352 viz    0 com
1598 viz    0 com
1150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013144 (s)