News Flash:

Ciorba de cartofi cu carnaciori

28 Iunie 2011
957 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi cu carnaciori
Ingrediente: 6 cartofi mari 3 morcovi 1 legatura de patrunjel 1 pastarnac mare 2 cepe rosii 6 carnati afumati pasta de tomate sau rosii in bulion sare piper leustean ulei Mod de preparare: Cepele, morcovii, usturoiul si pastarnacul se curata, se toaca in patru si se pun la fiert in apa cu sare. Se taie rondele carnatii afumati si cel de-al treilea morcov si se pun la prajit in putin ulei, intr-o tigaie. Dupa ce s-au rumenit, se adauga peste legumele care fierb, in oala. Cand au fiert, se adauga si cartofii, curatati si taiati in cubulete mici, plus cateva boabe de piper si se lasa la fiert, la foc mic, timp de 15 minute. Cu 2-3 minute inainte sa fie gata, se adauga pasta de tomate sau rosiile in bulion si leusteanul. Dupa ce s-a luat de pe foc se pune si patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retetepentrutine.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi morcovi vin ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
951 viz    0 com
1209 viz    0 com
1417 viz    0 com
1841 viz    0 com
873 viz    0 com
1151 viz    0 com
1125 viz    0 com
1097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1914 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020736 (s)