News Flash:

Ciorba de cartofi cu afumatura

25 Iulie 2011
3392 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi cu afumatura
Ingrediente: 1 ceapa verde 1 ceapa uscata 2 morcovi 1 ardei gras costita afumata sau orice afumatura 2 - 3 cartofi tarhon 2 linguri Maggi bors magic de legume 2 galbenusuri sare lamaie Mod de preparare: Se calesc cepele tocate marunt si morcovii. Se pune afumatura, se caleste 2 minute si se acopera cu apa. Cand carnea e fiarta, se pun cartofii cubulete. Cand sunt fierti si ei, se adauga 2 linguri de bors, in ultimele 10 minute de fierbere. Se toaca tarhonul si se pune in supa. Se stinge focul si se da deoparte. Intr-un bol mai mare se amesteca galbenusurile cu un strop de lamaie. Se ia din supa cu o lingura si se toarna peste galbenusuri. Se procedeaza asa de cateva ori, pana ajunge la aceeasi temperatura cu ciorba. Dupa aceea se toarna in fir subtire tot amestecul in supa. Se serveste cu ardei iute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette ardei gras mujdei galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1218 viz    0 com
17126 viz    0 com
1534 viz    0 com
1222 viz    0 com
1040 viz    0 com
1132 viz    0 com
2489 viz    0 com
2810 viz    0 com
2603 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018983 (s)