News Flash:

Ciorba de cartofi cu afumatura

25 Iulie 2011
3332 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de cartofi cu afumatura
Ingrediente: 1 ceapa verde 1 ceapa uscata 2 morcovi 1 ardei gras costita afumata sau orice afumatura 2 - 3 cartofi tarhon 2 linguri Maggi bors magic de legume 2 galbenusuri sare lamaie Mod de preparare: Se calesc cepele tocate marunt si morcovii. Se pune afumatura, se caleste 2 minute si se acopera cu apa. Cand carnea e fiarta, se pun cartofii cubulete. Cand sunt fierti si ei, se adauga 2 linguri de bors, in ultimele 10 minute de fierbere. Se toaca tarhonul si se pune in supa. Se stinge focul si se da deoparte. Intr-un bol mai mare se amesteca galbenusurile cu un strop de lamaie. Se ia din supa cu o lingura si se toarna peste galbenusuri. Se procedeaza asa de cateva ori, pana ajunge la aceeasi temperatura cu ciorba. Dupa aceea se toarna in fir subtire tot amestecul in supa. Se serveste cu ardei iute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette ardei gras mujdei galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1168 viz    0 com
15233 viz    0 com
1438 viz    0 com
1153 viz    0 com
983 viz    0 com
1078 viz    0 com
2411 viz    0 com
2740 viz    0 com
2514 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019809 (s)