News Flash:

Ciorba de carnati afumati

26 Iulie 2011
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de carnati afumati
Ingrediente: 200 g fasole alba boabe 100 g costita afumata 100 g carnati afumati 1 ceapa mare 1 radacina de patrunjel ½ telina 1 pastarnac 1 ardei gras cimbru tarhon 2-3 linguri pasta de rosii 2 linguri ulei 2-3 linguri otet sare piper Mod de preparare: Se fierbe fasolea schimband apa de doua - trei ori, iar in ultima apa se adauga ceapa tocata marunt si zarzavaturile curatate, taiate potrivit si putina sare. Separat, se taie costita si carnatii felii subtiri, se calesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Dupa ce se rumenesc, se adauga la ciorba. Se condimenteaza cu cimbru, tarhon, sare si piper, dupa gust, se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa calda, se lasa sa fiarba totul 30 de minute. Se potriveste gustul de acru, adaugand otet, dupa gust, si se serveste fierbinte cu tarhon verde presarat pe deasupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mujdei sos worcestershire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1012 viz    0 com
3335 viz    0 com
1169 viz    0 com
15269 viz    0 com
1440 viz    0 com
1154 viz    0 com
984 viz    0 com
1079 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014458 (s)