News Flash:

Ciorba de burta mexicana – Menudo

26 Iulie 2011
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de burta mexicana
Ingrediente: 1 kg burta 1 kg ciolan manzat 2 cepe 1 morcov 1 ardei rosu 2 oua 200 gr de smantana 500 gr de iaurt (optional) 2 catei de usturoi coriandru oregano boia sare piper Mod de preparare: Burta (daca este taiata si congelata) se pune la fiert cu manzatul intr-o oala cu circa 3 litri de apa, adaugandu-se, cand burta este pe jumatate fiarta, condimentele: coriandrul, oregano pisat, usturoiul pisat si ceapa taiata in sferturi. Se completeaza cu apa daca a scazut prea mult. Dupa ce carnea de vita este suficient de bine fiarta, se scoate, se indeparteaza de pe os, se taie marunt si se pune inapoi in oala. Se adauga si ardeiul rosu, taiat mare. Intr-o cratita separata se prepara 300 ml pasat de malai (5 - 6 linguri de malai fierte conform cu indicatiile producatorului). Cu 20 de minute inainte ca ciorba sa fie gata, se adauga pasatul si morcovul dat pe razatoare si calit in cateva picaturi de ulei, ca sa dea culoare si gust. Cand burta este suficient de moale, se ia de pe foc, se adauga galbenusurile batute (cu un pic din zeama ciorbei), smantana si (eventual) iaurtul si se drege cu sare si otet, dupa gust. Inainte de servire se va adauga hrean, smanatana proaspata si ardei iute si se va presara un pic de patrunjel proaspat tocat. sursa articol: http://www.flu.ro sursa fotografie: http://whatscookingamerica.net
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pennette rigate smantana coltunasi piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1075 viz    0 com
1046 viz    0 com
1635 viz    0 com
1724 viz    0 com
1157 viz    0 com
1377 viz    0 com
924 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014961 (s)