News Flash:

Ciorba de burta III

3 Noiembrie 2011
898 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de burta III
Ingrediente: 1 os de vita 1 kg burta de vita (prefiarta) 2 morcovi 1 ardei grastelinapastarnac 8 catei usturoi 2 frunze de dafin 4 galbenusuri 400 g smantana otet piper boabe sare Mod de preparare: Se spala osul si se pune la fiert. Cand face multa spuma se arunca apa, se spala carnea bine, oala si se pune din nou la foc impreuna cu 1 morcov curatat, 1 ardei gras taiat in jumatate, piper boabe, foaie de dafin. Cand a fiert carnea bine, se strecoara (se ia carnea de pe os si se adauga in ciorba), se scot morcovul, ardeiul, boabele de piper, foile de dafin. Se adauga burta spalata, telina, pastarnacul date prin razatoare. Se lasa sa fiarba burta, dupa care se pune otet dupa gust. Se da prin razatoare 1 morcov, iar apoi se caleste in putin ulei. Se pune intr-o strecuratoare si se stoarce zeama in ciorba. Se bat galbenusurile cu smantana si se adauga ciorba pana ajunge la temperatura ciorbei, amestecand continuu. Se pune oala din nou pe foc, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa sa dea un clocot. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

morcovi ardei gras sarma smantana otet telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1921 viz    0 com
2159 viz    0 com
2030 viz    0 com
748 viz    0 com
1077 viz    0 com
1643 viz    0 com
926 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025688 (s)