News Flash:

Ciorba de burta III

3 Noiembrie 2011
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de burta III
Ingrediente: 1 os de vita 1 kg burta de vita (prefiarta) 2 morcovi 1 ardei grastelinapastarnac 8 catei usturoi 2 frunze de dafin 4 galbenusuri 400 g smantana otet piper boabe sare Mod de preparare: Se spala osul si se pune la fiert. Cand face multa spuma se arunca apa, se spala carnea bine, oala si se pune din nou la foc impreuna cu 1 morcov curatat, 1 ardei gras taiat in jumatate, piper boabe, foaie de dafin. Cand a fiert carnea bine, se strecoara (se ia carnea de pe os si se adauga in ciorba), se scot morcovul, ardeiul, boabele de piper, foile de dafin. Se adauga burta spalata, telina, pastarnacul date prin razatoare. Se lasa sa fiarba burta, dupa care se pune otet dupa gust. Se da prin razatoare 1 morcov, iar apoi se caleste in putin ulei. Se pune intr-o strecuratoare si se stoarce zeama in ciorba. Se bat galbenusurile cu smantana si se adauga ciorba pana ajunge la temperatura ciorbei, amestecand continuu. Se pune oala din nou pe foc, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa sa dea un clocot. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi ardei gras sarma smantana otet telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2102 viz    0 com
2328 viz    0 com
1038 viz    0 com
2178 viz    0 com
832 viz    0 com
1161 viz    0 com
1865 viz    0 com
1039 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017725 (s)