News Flash:

Ciorba de burta II

29 Iunie 2011
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de burta II
Ingrediente: 1/2 burta curatata 1/2 zarzavat de supa 3 - 4 catei de usturoi lamaie 1 galbenus 150 g smantana patrunjel leustean marar Mod de preparare: Se curata stomacul de vaca sau de vitel de membrana care-l captuseste pe dinauntru. Membrana se desprinde cu mana, punand cate putina sare si numai partea fibroasa din exterior care ramane se mananca. Dupa ce se curata, burta se spala de mai multe ori. Se pune la fiert cu 3 l apa rece. Cand clocoteste, se pune zarzavatul taiat sferturi. Se fierbe 3 - 4 ore la foc mic. Cand este fiarta, burta se scoate din supa si se taie ca fideaua subtire, de 3 - 4 cm lungime. Se adauga usturoiul tocat marunt, patrunjel, marar, leustean si sare. Se drege cu galbenus si smantana, batuta cu o lingura apa rece. sursa articol: http://www.util21.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina pennette rigate usturoi smantana vin marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1243 viz    0 com
1945 viz    0 com
995 viz    0 com
966 viz    0 com
1072 viz    0 com
1051 viz    0 com
2145 viz    0 com
2509 viz    0 com
1581 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012470 (s)