News Flash:

Ciorba de burta cu gogosari in otet

20 Iulie 2011
3335 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de burta cu gogosari in otet
Ingrediente: 700 g burta 1 patrunjel 1 ceapa 2 morcovi 300 g smantana 2 oua 1/2 gogosar in otet 3–4 catei mari de usturoi 70 ml otet de concentratie 60% Mod de preparare: Se spala burta pentru ciorba. Se fierbe burta timp de 2 ore, la foc mediu, pana in momentul in care se inmoaie. Apoi se scoate si se taie in fasii. Se curata legumele si se pun la fiert alaturi de fasiile de burta si se potriveste de sare. Se prepara un mujdei din cei 3-4 catei de usturoi, se dilueaza cu putina zeama de ciorba si se toarna amestecul in oala. Cand au fiert legumele, se scot si se pun otetul si gogosarul taiat cubulete medii. La sfarsit,  se amesteca ouale cu smantana si pun peste continutul din oala, amestecand de cateva ori. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana pennette rigate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
2358 viz    0 com
4570 viz    0 com
1054 viz    0 com
963 viz    0 com
2013 viz    1 com
1300 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023538 (s)