News Flash:

Ciorba de burta cu gogosari in otet

20 Iulie 2011
3055 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de burta cu gogosari in otet
Ingrediente: 700 g burta 1 patrunjel 1 ceapa 2 morcovi 300 g smantana 2 oua 1/2 gogosar in otet 3–4 catei mari de usturoi 70 ml otet de concentratie 60% Mod de preparare: Se spala burta pentru ciorba. Se fierbe burta timp de 2 ore, la foc mediu, pana in momentul in care se inmoaie. Apoi se scoate si se taie in fasii. Se curata legumele si se pun la fiert alaturi de fasiile de burta si se potriveste de sare. Se prepara un mujdei din cei 3-4 catei de usturoi, se dilueaza cu putina zeama de ciorba si se toarna amestecul in oala. Cand au fiert legumele, se scot si se pun otetul si gogosarul taiat cubulete medii. La sfarsit,  se amesteca ouale cu smantana si pun peste continutul din oala, amestecand de cateva ori. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smantana pennette rigate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1107 viz    0 com
2318 viz    0 com
4021 viz    0 com
1014 viz    0 com
940 viz    0 com
1974 viz    1 com
1258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1852 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022241 (s)