News Flash:

Ciorba de bucatele

9 Mai 2011
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de bucatele
Ingrediente: 300-400 g carne un morcov un patrunjel 200 g telina o ceapa 2 cartofi 200 g conopida sare de lamaie un galbenus 100 ml smantana ulei sare Mod de preparare: Carnea, taiata in bucatele, se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasandu-se sa fiarba circa 1 ora. Zarzavatul si ceapa rase se calesc 2 minute in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cand toate sunt fierte, se pun cartofii taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se inmoaie toate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina telina carne galbenus smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1334 viz    0 com
1098 viz    0 com
1044 viz    0 com
1111 viz    0 com
1541 viz    0 com
1061 viz    0 com
1207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013970 (s)