News Flash:

Ciorba de bucatele

14 Decembrie 2011
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de bucatele
Ingrediente: 300-400 g carne 2 cartofi 200 g telina 200 g conopida o ceapa un morcov un galbenus o legatura mica de patrunjel sare de lamaie 100 ml smantana ulei sare Mod de preparare: Mai intai se pune carnea la fiert, in 2 l apa, cu o lingurita rasa de sare. Apoi se calesc 3 minute zarzavatul si ceapa. Dupa aproximativ o ora, acestea se pun in oala. Cind au fiert toate se adauga cartofii taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele. Dupa 18-20 de minute, se ia oala de pe foc. Ciorba se serveste dreasa cu smantana. sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne cartofi telina galbenus fasole smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1924 viz    0 com
2987 viz    0 com
1586 viz    0 com
1068 viz    0 com
1005 viz    0 com
2614 viz    0 com
1027 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 28 queries | Mysql time :0.018850 (s)