News Flash:

Ciorba de aripioare de pui II

9 Septembrie 2011
2562 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de aripioare de pui II
Ingrediente: 8 aripi de pui 300-400 ml lapte 2 morcovi un pastarnac 4-5 cartofi leustean verde o telina mica 2 oua o ceapa otet sare Mod de preparare: Legumele se spala, se curata si se rad. Cartofii se taie cubulete. Aripile de pui se parlesc si se spala foarte bine. Se pune totul intr-o oale, la fiert. Cand carnea e aproape fiarta, se pun cartofii si se potriveste de sare. Inainte de a opri focul, se bat putin de tot albusurile si se adauga in ciorba, amestecand. Se opreste focul. Ciorba se drege cu galbenusurile frecate cu 1-2 linguri de otet si 300-400 ml lapte. Inainte de servire, se pun cateva frunze de leustean. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie:  http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte morcovi branza almette ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013237 (s)