News Flash:

Ciorba de aripioare de pui

9 Iunie 2011
8937 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de aripioare de pui
Ingrediente: 15 aripioare de pui 1 ceapa 1 morcov un sfert telina mica 1 ardei gras 2 linguri de orez 2 cartofi 1 lingura vegeta sare smantana Mod de preparare: Spalam legumele si zarzavaturile, le curatam si le taiem cubulete. Intr-o oala punem 2,5 l apa si condimentam cu o lingura de vegeta si sare dupa gust. Adaugam aripioarele si lasam la fiert 15 minute. Dupa 15 minute, adaugam morcovul, ceapa, telina si ardeiul taiate cubulete in prealabil. Lasam ciorba pe foc inca 30 minute. Apoi adaugam cartofii curatati si taiati cubulete in prealabil si orezul. Lasam sa mai fiarba totul inca 15 minute, dupa care ciorba este gata. La servire putem adauga in farfurie o lingura de smantana. sursa articol: http://gourmandine.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole branza framantata cartofi smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1069 viz    0 com
1005 viz    0 com
1149 viz    0 com
1017 viz    0 com
969 viz    0 com
1383 viz    0 com
1050 viz    0 com
1852 viz    0 com
1477 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012693 (s)