News Flash:

Ciorba de afumatura II

24 Iunie 2011
1730 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de afumatura II
Ingrediente: coaste afumate de porc 3 bucati spate de curcan afumat 1 morcov 1 ceapa 2 cartofi 2-3 rosii decojite 2 bete telina patrunjel verde Mod de preparare: Carnea se portioneaza, iar legumele se taie marunt. Se pune la fiert carnea, se ia spuma din cand in cand, se adauga toate legumele, cu exceptia patrunjelului. La final se pune si acesta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciboulette fasole telina patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

793 viz    0 com
1040 viz    0 com
973 viz    0 com
1021 viz    0 com
1042 viz    0 com
1919 viz    0 com
934 viz    0 com
1235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019236 (s)