News Flash:

Ciorba de afumatura II

24 Iunie 2011
1807 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de afumatura II
Ingrediente: coaste afumate de porc 3 bucati spate de curcan afumat 1 morcov 1 ceapa 2 cartofi 2-3 rosii decojite 2 bete telina patrunjel verde Mod de preparare: Carnea se portioneaza, iar legumele se taie marunt. Se pune la fiert carnea, se ia spuma din cand in cand, se adauga toate legumele, cu exceptia patrunjelului. La final se pune si acesta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciboulette fasole telina patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

835 viz    0 com
1106 viz    0 com
1082 viz    0 com
1065 viz    0 com
1114 viz    0 com
2377 viz    0 com
1021 viz    0 com
1295 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019409 (s)