News Flash:

Ciorba de afumatura II

24 Iunie 2011
1841 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de afumatura II
Ingrediente: coaste afumate de porc 3 bucati spate de curcan afumat 1 morcov 1 ceapa 2 cartofi 2-3 rosii decojite 2 bete telina patrunjel verde Mod de preparare: Carnea se portioneaza, iar legumele se taie marunt. Se pune la fiert carnea, se ia spuma din cand in cand, se adauga toate legumele, cu exceptia patrunjelului. La final se pune si acesta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciboulette fasole telina patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

873 viz    0 com
1151 viz    0 com
1125 viz    0 com
1097 viz    0 com
1143 viz    0 com
2698 viz    0 com
1050 viz    0 com
1334 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016973 (s)