News Flash:

Ciorba de afumatura II

24 Iunie 2011
1695 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de afumatura II
Ingrediente: coaste afumate de porc 3 bucati spate de curcan afumat 1 morcov 1 ceapa 2 cartofi 2-3 rosii decojite 2 bete telina patrunjel verde Mod de preparare: Carnea se portioneaza, iar legumele se taie marunt. Se pune la fiert carnea, se ia spuma din cand in cand, se adauga toate legumele, cu exceptia patrunjelului. La final se pune si acesta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciboulette fasole telina patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

761 viz    0 com
997 viz    0 com
929 viz    0 com
990 viz    0 com
1007 viz    0 com
1643 viz    0 com
893 viz    0 com
1197 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019506 (s)