News Flash:

Ciorba de afumatura II

24 Iunie 2011
1760 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de afumatura II
Ingrediente: coaste afumate de porc 3 bucati spate de curcan afumat 1 morcov 1 ceapa 2 cartofi 2-3 rosii decojite 2 bete telina patrunjel verde Mod de preparare: Carnea se portioneaza, iar legumele se taie marunt. Se pune la fiert carnea, se ia spuma din cand in cand, se adauga toate legumele, cu exceptia patrunjelului. La final se pune si acesta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciboulette fasole telina patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

809 viz    0 com
1068 viz    0 com
1013 viz    0 com
1040 viz    0 com
1068 viz    0 com
2115 viz    0 com
991 viz    0 com
1259 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011953 (s)