News Flash:

Ciorba de afumatura cu zeama de varza

12 Decembrie 2011
4225 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de afumatura cu zeama de varza
Ingrediente: 500 g afumatura de porc 2 linguri orez 2 morcovi 1 ceapa potrivita 1 radacina de patrunjel leustean 1/2 l zeama de varza (moare) sare Mod de preparare: Carnea de porc afumata se taie in bucati potrivite si se pune la fiert, la foc potrivit, intr-o oala cu apa rece si putina sare. Din cand se spumeaza. Intre timp se curata, se spala si se taie marunt zarzavatul. Cand nu se mai formeaza spuma se pun toate legumele in oala. Orezul se adauga cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte si se mai lasa pe foc in jur de 15 minute. Zeama de varza se fierbe separat. Dupa ce a dat in clocot, se toarna in oala cu carne. Dupa cateva minute se potriveste de sare La final se presara leusteanul tocat marunt. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat fasole sos barbeque vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1120 viz    0 com
1063 viz    0 com
2693 viz    0 com
1089 viz    0 com
1233 viz    0 com
920 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022753 (s)