News Flash:

Ciorba de afumatura

10 Iunie 2011
1463 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de afumatura1
Ingrediente: 1 ciolan de porc afumat 2 oase de porc 2 cepe mari 2 ardei grasi (rosu si galben) 1 telina 1 pastarnac 1 morcov 250 ml bors sare piper tarhon patrunjel Mod de preparare: Ciolanul afumat se pune la fiert in apa cam 2 ore, pana se inmoaie carnea si se desprinde de pe os. Oasele de porc se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata, ardeii grasi taiati in sferturi, telina in bucati si pastarnacul jumatati. Dupa ce au fiert legumele se scot oasele, legumele se toaca mai marunt, iar carnea de pe ciolan se adauga si ea in oala. Borsul se pune la fiert 5 minute la foc mare si se indeparteaza spuma formata. Se adauga borsul la ciorba, se mai lasa 10 minute si se ia oala de pe foc, adaugandu-se patrunjel tocat marunt si tarhon proaspat. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1228 viz    0 com
8971 viz    0 com
1069 viz    0 com
1006 viz    0 com
1153 viz    0 com
1017 viz    0 com
969 viz    0 com
1387 viz    0 com
1051 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018691 (s)