News Flash:

Ciorba cu zeama de varza si dovlecei

14 Noiembrie 2011
1875 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu zeama de varza si dovlecei
Ingrediente: 3-4 dovlecei tineri 1 cartof 1 morcov 2 cepe 50 g telina 1 pastarnac 300 ml bulion/2 linguri ketchup leustean uscat 4 linguri ulei 1,2 l zeama de varza 1 legatura patrunjel optional 1 lingurita zahar piper sare Mod de preparare: Legumele se curata, se spala, se toaca ceapa marunt, morcovul feliute subtiri, telina si pastarnacul cubulete, cartoful in bucati mai mari si se pune totul la calit intr-o oala, la foc mic, in ulei. Dovleceii se taie in patru pe lungime, apoi se feliaza fasiile de dovlecel si adauga peste celelalte legume. Se caleste foc mic cateva minute, se pune ketchup/bulion, 1,5 l apa clocotita si se lasa sa fiarba la foc mic inca 20 minute. Se pun in ciorba zaharul si putina verdeata tocata. Separat se fierbe zeama de varza. Cand clocoteste se adauga peste ciorba de dovlecei. Se lasa sa mai dea cateva clocote. Se potriveste de sare si piper si se garniseste cu cateva frunze de leustean. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene cartofi bulion vin telina ceapa rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1816 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025729 (s)