News Flash:

Ciorba cu zeama de varza

2 Iunie 2011
983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba taraneasca cu zeama de varza
Ingrediente: 500 g carne sau rasol de vaca 1-2 cepe mijlocii 1 fir praz 2 morcovi 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel 1/2 telina 2 cartofi mijlocii 2-3 rosii 2 linguri orez sare patrunjel verde leustean verde 1/2 l zeama de varza Mod de preparare: Carnea se spala, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o oala cu apa rece si putina sare, la foc. Se lasa sa fiarba, avand grija sa se adune spuma care se formeaza, pana cand aceasta nu mai apare, apoi se adauga sarea. Zarzavatul, curatat si spalat, se taie marunt si se adauga la ciorba. Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga orezul, ales si spalat. Cand toate ingredientele sunt patrunse, se adauga rosiile oparite, decojite si taiate cubulete. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute, dupa care se adauga zeama de varza, care a fiert separat. Dupa ce ciorba taraneasca a mai dat cateva clocote, se potriveste de sare, se ia de pe foc si se adauga frunzele de patrunjel si de leustean tocate. Se poate adauga smantana. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca ardeleneasca busuioc telina cartofi delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1426 viz    0 com
1068 viz    0 com
1862 viz    0 com
1490 viz    0 com
2760 viz    0 com
3749 viz    0 com
1220 viz    0 com
5151 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019539 (s)