News Flash:

Ciorba cu verdeata si carne de curcan

3 Octombrie 2011
959 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu verdeata si carne de curcan
Ingrediente: carne de curcan, cu os 2 cartofi o vanata mai mica 1 ceapa 1 buc. ardei radacina de telina tija de telina 2 morcovi 3 linguri smantana 3 linguri de pasta de rosii delikat sare Mod de preparare: Mai intao se pune la fiert carnea. Cand incepe sa dea in clocot, se spumeaza foarte bine, apoi se adauga ceapa intreaga, telina si tija de telina intregi, ardeiul tot intreg si se lasa la fiert. Se sareaza. Morcovii se curata, se taie rondele si se pun in ciorba, impreuna cu pasta de rosii. Se lasa cam 10 minute, dupa care se adauga vanata si cartofii taiati cubulete mici. Acestea se pun ultima data deoarece fierb foarte repede. Se mai lasa pe foc vreo 10 minute, apoi se pune si smantana. Daca mai e nevoie, se adauga delikat si, eventual, piper. Se opreste focul, se scoate carnea pe o farfurie, dar si ceapa, ardeiul si telina. Carnea se desprinde fasiute si se pune inapoi in oala. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia rosie cartofi drojdie uscata ceapa rantas smantana pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1329 viz    0 com
1575 viz    0 com
941 viz    0 com
3260 viz    0 com
2123 viz    0 com
1225 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022885 (s)