News Flash:

Ciorba cu varza si afumatura

1 Iulie 2011
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu varza si afumatura
Ingrediente: o varza potrivita o ceapa un morcov un ardel rosu o legatura de marar patrunjel verde sare piper boia ulei o lingura de Secretul gustului o pulpa de pui afumata Mod de preparare: Se curata ceapa, morcovul, ardelul se spala, apoi se taie marunt ceapa si ardelul, iar morcovul se da prin razatoarea mare. Intr-o oala se pune putin ulei, apoi se adauga ceapa, morcovul, si ardelul. Peste aceste se pune putina boia si se lasa sa se incalzeasca putin in ulei. Intre timp se taie varza in felii subtiri, se pune peste legume, se adauga apa fierbinte, fiarta in alta oala. Se pune o lingura de Secretul gudtului, putin piper si jumatate din marar si se lasa la fiert. Cand e aproape gata ciorba, se adauga pulpa de pui afumata taiata in bucati, restul de marar sare si piper dupa gust. Se mai da un clocot, apoi se stinge focul si se adauga patrunjelul verde. Se poate servi cu smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.edelicios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti fasole ardei galben coasta afumata marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1098 viz    0 com
2527 viz    0 com
1791 viz    0 com
2720 viz    0 com
1080 viz    0 com
1311 viz    0 com
1367 viz    0 com
1412 viz    0 com
1375 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012803 (s)