News Flash:

Ciorba cu sunca si fasole verde

24 Noiembrie 2011
881 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu sunca si fasole verde
Ingrediente: 1/2 kg fasole verde 200 g sunca afumata 1 lingura faina 4-5 rosii 3 catei de usturoi 1 ceapa 1 ardei gras 1,5 l apa 0,5 l bors fiert 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Fasolea se curata de ate si se pune la fiert in apa cu sare. Se incinge uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se adauga sunca afumata si ardeiul taiat cuburi. Se calesc 5 minute, iar apoi se presara faina. Se adauga rantasul astfel obtinut la ciorba de fasole verde, cand fasolea este pe jumatate fiarta. Se oparesc rosiile si se taie. Se adauga la ciorba, impreuna cu borsul. Se mai fierbe ciorba 5-10 minute, iar la final se presara verdeata. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde cimbru uscat faina rosii ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2665 viz    0 com
1999 viz    0 com
1636 viz    1 com
1185 viz    1 com
1178 viz    0 com
1006 viz    1 com
1048 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022492 (s)