News Flash:

Ciorba cu slaninuta afumata si spanac

19 Octombrie 2011
885 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu slaninuta afumata si spanac
Ingrediente: 1 kg spanac 2 maini de macris 2 oua 1 lingura de faina alba boia dulce ulei slanina afumata vegeta piper 200 ml smantana 5 catei de usturoi Mod de preparare: Spanacul si macrisul se spala in mai multe ape. Se pune pe foc o oala cu 4 litri de apa si se adauga slaninuta taiata. Se lasa sa fiarba. Intre timp se face rantasel: intr-o tigaie se pun ulei, o lingura de faina alba, usturoiul pisat si se caleste un pic. Se stinge focul si se adauga boiaua de ardei. Cand slaninuta e fiarta, se pune zeama calda peste rantasel sa nu faca cocoloase si se adauga in oala. Se lasa sa dea un clocot, se adauga spanacul si macrisul si se lasa sa fiarba. Se separa doua oua si albusul se pune in oala, iar galbenusurile se freaca cu smantana, se pune din ciorba calda. Se potriveste de vegeta si piper si se adauga smantana cu galbenusurile. Dupa ce mai da un clocot se stinge focul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac sos marinat smantana branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2160 viz    0 com
864 viz    0 com
1252 viz    0 com
1279 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018507 (s)