News Flash:

Ciorba cu slanina afumata

1 Decembrie 2011
2162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu slanina afumata
Ingrediente: 100 g slanina afumata 1 praz potrivit 1 salata mare indesata 2 morcovi 200 ml smantana zeama de lamaie 50 ml ulei sare Mod de preparare: Primul pas consta in curatarea si spalarea legumelor. Apoi se pun la prajit slanina afumata, taiata felii subtiri, morcovul si prazul, foarte putin timp. Dup` ce se toarna 4 litri de apa se lasa la fiet in jur de 20 de minute. In acest timp se pun salata taiata fasii si smantana si se amesteca rapid pentru a nu se forma cocoloase. Ciorba poate fi acrita cu zeama de lamaie. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc vinete morcovi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1375 viz    0 com
1525 viz    0 com
1179 viz    0 com
1357 viz    0 com
2417 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022977 (s)