News Flash:

Ciorba cu sfecla si cartofi

9 August 2011
913 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu sfecla si cartofi
Ingrediente: 2 sfecle medii (1 kg) ½ kg cartofi 1 morcov mare 1 ardei gras 3 rosii sare 1 litru bors de casa 1 legatura patrunjel Mod de preparare: Sfecla curatata se da pe razatoarea mare impreuna cu morcovul si se pun la fiert in 4 litri de apa. Se adauga si ceapa tocata marunt. Cand aproape a fiert, se adauga cartofii taiati cubulete, rosiile decojite si ardeiul tocat. Se lasa sa fiarba, apoi se adauga borsul clocotit. Se drege de sare, se presara patrunjelul tocat si se stinge focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene cartofi ardei gras carnaciori merguez patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1236 viz    0 com
915 viz    0 com
906 viz    0 com
1458 viz    0 com
1023 viz    0 com
1769 viz    0 com
860 viz    0 com
1302 viz    0 com
969 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017915 (s)