News Flash:

Ciorba cu sfecla si cartofi

9 August 2011
984 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu sfecla si cartofi
Ingrediente: 2 sfecle medii (1 kg) ½ kg cartofi 1 morcov mare 1 ardei gras 3 rosii sare 1 litru bors de casa 1 legatura patrunjel Mod de preparare: Sfecla curatata se da pe razatoarea mare impreuna cu morcovul si se pun la fiert in 4 litri de apa. Se adauga si ceapa tocata marunt. Cand aproape a fiert, se adauga cartofii taiati cubulete, rosiile decojite si ardeiul tocat. Se lasa sa fiarba, apoi se adauga borsul clocotit. Se drege de sare, se presara patrunjelul tocat si se stinge focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene cartofi ardei gras carnaciori merguez patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1357 viz    0 com
999 viz    0 com
981 viz    0 com
1520 viz    0 com
1108 viz    0 com
1926 viz    0 com
992 viz    0 com
1384 viz    0 com
1075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017438 (s)