News Flash:

Ciorba cu rasol de vitel

5 Iunie 2012
1993 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vitel
Ingrediente:

2-3 bucati rasol de vitel
1/2 telina
2 morcovi
1 pastarnac
2 cepe
bulion
patrunjel
sare


Mod de preparare:

Se spala carnea, se pune la fiert si se spumeaza. Morcovii, telina si pastarnacul se spala, se toaca marunt si se pun la fiert cu carnea. Cand a fiert pe jumatate se pune ceapa si sare. Cand este aproape fiarta se pun bulionul si patrunjelul, se mai tine cateva minute si e gata.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina morcovi pastarnac cepe bulionpatrunjelsare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1507 viz    0 com
1371 viz    0 com
2985 viz    0 com
2304 viz    0 com
1548 viz    0 com
1390 viz    0 com
2016 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025664 (s)