News Flash:

Ciorba cu rasol afumat

10 Mai 2012
2068 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu rasol afumat
Ingrediente:

1 buc. rasol de porc afumat
2 cartofi
3 morcovi
cateva pastai fasole
2 cepe
3 rosii
o legatura leustean
2 ardei
1 litru bors
sare dupa gust

Mod de preparare:

Se pune la fiert intr-o oala mare rasolul de porc, taiat bucati. Intre timp ne ocupa de legume. Se spalam, le curatim, le tocam, iar apoi le punem in oala. Potrivim de sare si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele si carnea adaugam borsul, mai dam un clocot si luam de pe foc. Inainte de servire presaram leustean tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi morcovi pastai fasole cepe rosii leustean ardei bors sare oala
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2232 viz    0 com
16872 viz    0 com
3984 viz    0 com
1636 viz    0 com
1167 viz    0 com
6625 viz    0 com
1679 viz    1 com
1930 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012829 (s)