News Flash:

Ciorba cu rasol afumat

10 Mai 2012
2221 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu rasol afumat
Ingrediente:

1 buc. rasol de porc afumat
2 cartofi
3 morcovi
cateva pastai fasole
2 cepe
3 rosii
o legatura leustean
2 ardei
1 litru bors
sare dupa gust

Mod de preparare:

Se pune la fiert intr-o oala mare rasolul de porc, taiat bucati. Intre timp ne ocupa de legume. Se spalam, le curatim, le tocam, iar apoi le punem in oala. Potrivim de sare si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele si carnea adaugam borsul, mai dam un clocot si luam de pe foc. Inainte de servire presaram leustean tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi morcovi pastai fasole cepe rosii leustean ardei bors sare oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2371 viz    0 com
17215 viz    0 com
4162 viz    0 com
1751 viz    0 com
1254 viz    0 com
6884 viz    0 com
1781 viz    1 com
2010 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018899 (s)