News Flash:

Ciorba cu pulpe de pui

4 Iulie 2011
10872 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu pulpe de pui
Ingrediente: 1 kg cartofi 6 pulpe 600 g scarita afumata 400 g paste 3 cepe mari 3 morcovi 3 rosii 2 ardei 200 g ulei 3 linguri pasta de tomate patrunjel marar leustean sare 2 legaturi de frunze ceapa verde bors acru Mod de preparare: Se curata legumele. Se da prin razatoare morcovul, iar restul se taie. Se caleste ceapa tocata in ulei, se adauga morcovul se lasa sa se calesca putin, se adauga pasta de tomate si apa. Cand se incalzeste apa, se adauga carnea spalata, (pulpele se taie in 2). Cand clocoteste, se adauga legumele taiate. Se lasa sa fiarba la foc mic, se amesteca din cand in cand. Cand au fiert cartofii se adauga bors si sare dupa gust. Mai da in cateva clocote, dupa care se pun pastele si patrunjelul verde tocat si se lasa sa fiarba cateva minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi morcovi ardei umpluti almette coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1470 viz    0 com
1138 viz    0 com
1146 viz    0 com
2550 viz    0 com
1813 viz    0 com
2762 viz    0 com
1115 viz    0 com
1344 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018792 (s)