News Flash:

Ciorba cu pulpe de pui

4 Iulie 2011
9751 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu pulpe de pui
Ingrediente: 1 kg cartofi 6 pulpe 600 g scarita afumata 400 g paste 3 cepe mari 3 morcovi 3 rosii 2 ardei 200 g ulei 3 linguri pasta de tomate patrunjel marar leustean sare 2 legaturi de frunze ceapa verde bors acru Mod de preparare: Se curata legumele. Se da prin razatoare morcovul, iar restul se taie. Se caleste ceapa tocata in ulei, se adauga morcovul se lasa sa se calesca putin, se adauga pasta de tomate si apa. Cand se incalzeste apa, se adauga carnea spalata, (pulpele se taie in 2). Cand clocoteste, se adauga legumele taiate. Se lasa sa fiarba la foc mic, se amesteca din cand in cand. Cand au fiert cartofii se adauga bors si sare dupa gust. Mai da in cateva clocote, dupa care se pun pastele si patrunjelul verde tocat si se lasa sa fiarba cateva minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi morcovi ardei umpluti almette coriandru
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1404 viz    0 com
1086 viz    0 com
1077 viz    0 com
2494 viz    0 com
1767 viz    0 com
2689 viz    0 com
1041 viz    0 com
1278 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019066 (s)