News Flash:

Ciorba cu pui si smantana

23 Noiembrie 2011
2664 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu pui si smantana
Ingrediente: 1 pui mic 100 ml smantana 50 g unt 1 lingura faina 1 legatura zarzavat 1 ceapa 1 rosie 1 galbenus 1 ardei patrunjel piper macinat sare Mod de preparare: Puiul se portioneaza, se spala foarte bine, iar apoi se prajeste in unt. Zarzavatul se taie in cubulete de dimensiuni mici si se pune in oala, peste carne. Se prajeste cateva minute impreuna. Se presara faina, se amesteca cu o lingura si se mai lasa la prajit in jur de 3-4 minute. Amestecul se stinge cu aproximativ 2-3 litri de apa, se adauga condimentele, rosiile, ardeii si ceapa tocata marunt. Dupa aceea se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul oalei. In momentul in care carnea si zarzavatul au fiert, se amesteca galbenusul cu smantana si se pune in oala, agitan un pic cu lingura ca sa nu se taie galbenusul din compozitie. La final se presara patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana faina ceapa galbenus ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1999 viz    0 com
1636 viz    1 com
1184 viz    1 com
1178 viz    0 com
1006 viz    1 com
1048 viz    0 com
946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016735 (s)