News Flash:

Ciorba cu praz si orez

31 Octombrie 2011
1650 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu praz si orez
Ingrediente: orez faina praz supa de oase patrunjel radacina de telina pastarnac morcovi ardei gras smantana leustean patrunjel verde lamaie sare ulei Mod de preparare: Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, ardei gras, ceapa si prazul inabusite in ulei. Se adauga orezul si compozitia preparata din smantana cu faina si se continua fierberea. Se adauga apoi leustean verde, suc de lamaie, sare si se continua fierberea inca 10 minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat faina rantas vin popcorn lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1049 viz    0 com
1621 viz    0 com
4820 viz    0 com
991 viz    0 com
2516 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017751 (s)