News Flash:

Ciorba cu peste si zeama de varza

7 Septembrie 2011
2146 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu peste si zeama de varza
Ingrediente: 500 g carne de peste zeama de varza 1 morcov 1 litru apa leustean 1 patrunjel sare Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa se pun la fiert in apa. Cand zarzavatul e fiert se adauga zeama de varza dupa gust. Se adauga pestele taiat bucati si se lasa sa fiarba 20 minute. La final se presara leusteanul tocat si se stinge focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene fasole patrunjel vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3062 viz    0 com
923 viz    0 com
1122 viz    0 com
992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018763 (s)