News Flash:

Ciorba cu peste II

7 Iulie 2011
983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu peste II
Ingrediente: 1-2 kg peste 3-4 rosii 100 g orez 1 ardei gras mare 3-4 cepe 2 morcovi 1 hrean ras 1 l zeama de varza sau 1/2 kg corcoduse verzi fierte in 1/2 l apa 1 legatura leustean 1 legatura patrunjel sare piper Mod de preparare: Se curata pestele, se taie separat capul si cozile. Se pun la fiert capul si cozile in 2 l de apa rece. Dupa fierbere se arunca carnea si se pastreaza zeama. In zeama obtinuta mai sus se pune ceapa taiata rondele, morcovii marunt taiati si hreanul ras. Cand s-au inmuiat, se adauga rosiile curatate de pielite si samburi, fileuri de ardei gras si pestele portionat in 6 bucati, precum si orezul curatat si spalat. Se adauga sarea, piperul si zeama de la corcoduse sau zeama de varza. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina ardei gras delikat vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1136 viz    0 com
1050 viz    0 com
861 viz    0 com
1085 viz    0 com
921 viz    0 com
861 viz    0 com
1112 viz    0 com
927 viz    0 com
850 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1411 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013090 (s)