News Flash:

Ciorba cu peste II

7 Iulie 2011
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu peste II
Ingrediente: 1-2 kg peste 3-4 rosii 100 g orez 1 ardei gras mare 3-4 cepe 2 morcovi 1 hrean ras 1 l zeama de varza sau 1/2 kg corcoduse verzi fierte in 1/2 l apa 1 legatura leustean 1 legatura patrunjel sare piper Mod de preparare: Se curata pestele, se taie separat capul si cozile. Se pun la fiert capul si cozile in 2 l de apa rece. Dupa fierbere se arunca carnea si se pastreaza zeama. In zeama obtinuta mai sus se pune ceapa taiata rondele, morcovii marunt taiati si hreanul ras. Cand s-au inmuiat, se adauga rosiile curatate de pielite si samburi, fileuri de ardei gras si pestele portionat in 6 bucati, precum si orezul curatat si spalat. Se adauga sarea, piperul si zeama de la corcoduse sau zeama de varza. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina ardei gras delikat vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1264 viz    0 com
1151 viz    0 com
974 viz    0 com
1200 viz    0 com
1051 viz    0 com
983 viz    0 com
1198 viz    0 com
985 viz    0 com
922 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020028 (s)