News Flash:

Ciorba cu perisoare si smantana

8 Decembrie 2011
2083 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu perisoare si smantana
Ingrediente: 200 g carne de porc 100 g orez smantana 1 ou o ceapa mica boia de ardei morcovi gulie radacina de telina radacina de patrunjel patrunjel verde leustean marar ulei piper sare Mod de preparare: Se curata mai intai toate legumele, se spala si se taie cuburi sau rondele. Apoi se pun la calit in putin ulei, se adauga boia, apa si se lasa la fiert. In apa se poate pune si un pic de sare. In acest timp se pregatesc perisoarele. Carnea se toaca, orezul se spala si se scurge de apa, ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o cratita de marime potrivita mai intai se caleste ceapa, apoi se pune carnea si se lasa la prajit cateva minute. Dupa ce se condimenteaza, se ia vasul de pe foc si se adauga oul batut si orezul. Se omogenizeaza bine compozitia. Cand zarzavatul este fiert de jumatate, se formeaza perisoare din amestecul de carne si se pun la fiert. Cand si acestea au fiert, se adauga verdeata si se opreste focul. Se serveste cu smantana. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat smantana rantas vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3167 viz    0 com
2240 viz    0 com
2524 viz    0 com
1142 viz    0 com
1261 viz    0 com
2573 viz    0 com
1126 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023472 (s)