News Flash:

Ciorba cu perisoare si mazare

28 Octombrie 2013
1755 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 mazare uscata
500 carne tocata de pui
1 ou
1 ceapa
1 morcov
1 pastarnac
1 ardei gras rosu
2 linguri gris
1 l dupa
1 legatura leustean
200 ml bors
sare,
piper dupa gust

 Mod de preparare:

Pui mazarea sa se inmoaie in apa calduta, de seara pana dimineata. Inlocuiesti apa si fierbi boabele timp de 30 min., la foc mic, schimband apa de cel putin doua ori.
Intre timp, cureti morcovul, pastarnacul si le pui la fiert in 2l apa sarata. Pentru perisoare, amesteci carnea tocata cu grisul, oul, ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust. Omogenizezi compozitia si formezi perisoare marunte, pe care le pui la fiert in supa de legume. Cand perisoarele au fiert, adaugi mazarea scursa si borsul, in prealabil fiert. La sfarsit presari leusteanul tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta perisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1740 viz    0 com
5228 viz    0 com
6929 viz    0 com
1719 viz    0 com
1317 viz    0 com
964 viz    0 com
1527 viz    0 com
1013 viz    0 com
1816 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019390 (s)