News Flash:

Ciorba cu perisoare si mazare

28 Octombrie 2013
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 mazare uscata
500 carne tocata de pui
1 ou
1 ceapa
1 morcov
1 pastarnac
1 ardei gras rosu
2 linguri gris
1 l dupa
1 legatura leustean
200 ml bors
sare,
piper dupa gust

 Mod de preparare:

Pui mazarea sa se inmoaie in apa calduta, de seara pana dimineata. Inlocuiesti apa si fierbi boabele timp de 30 min., la foc mic, schimband apa de cel putin doua ori.
Intre timp, cureti morcovul, pastarnacul si le pui la fiert in 2l apa sarata. Pentru perisoare, amesteci carnea tocata cu grisul, oul, ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust. Omogenizezi compozitia si formezi perisoare marunte, pe care le pui la fiert in supa de legume. Cand perisoarele au fiert, adaugi mazarea scursa si borsul, in prealabil fiert. La sfarsit presari leusteanul tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta perisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1677 viz    0 com
5039 viz    0 com
6850 viz    0 com
1675 viz    0 com
1271 viz    0 com
921 viz    0 com
1487 viz    0 com
1784 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018626 (s)